Laatste nieuwtjes

PASTA AVOND

Graag nodigen we jullie uit op onze pasta avond op zaterdag 6 april in Sint-Jorisheem te Alken. Eten kan ter plaatse tussen 16u30 en 18u30 of tussen 18u30 en 21u00.  Er is ook mogelijkheid tot afhalen van de schotels vanaf 15u. De opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van nieuw materiaal.  We hopen jullie allemaal massaal te mogen verwelkomen!

Inschrijven kan voor 25 maart via deze link of via de QR code hieronder.   Graag tot dan!

GESLAAGDE WEDSTRIJDORGANISATIE ACROGYM

Op zaterdag en zondag 17 en 18 februari 2024 organiseerden we met onze club een provinciale voorronde voor alle acrogymnasten uit het C en I niveau. Tijdens deze organisatie mochten we meer dan 600 gymnasten en 1250 bezoekers verwelkomen in de sporthal in Alken.  De deelnemende gymnasten uit heel Vlaanderen zetten hun beste beentje voor om een selectie voor het Vlaams kampioenschap te behalen. Per dag konden we op meer dan 40 vrijwilligers rekenen.  Dankzij hun inzet en enthousiasme verliep de organisatie vlekkeloos! 

 

COMPETITIE ACROGYM

Het wedstrijdseizoen van de acrogymnasten is in volle gang. Een aantal teams streden intussen reeds voor hun provinciale titel met uitstekende resultaten:

Categorie C10-18 jaar duo: Jorre-Zita: Limburgs kampioen
Categorie C10-16 jaar duo: Tess-Alija: Limburgs kampioen en Noémie-Liene: zilveren medaille Limburgs kampioenschap

Categorie C10-18 jaar trio: Ina-Olivia-Saar: bronzen medaille Limburgs kampioenschap

Voor de categorieën C10-19+ jaar en B11-17 jaar moeten de provinciale kampioenschappen nog komen.  
In de categorie recrea combined 9-15 jaar groep worden er geen provinciale titels georganiseerd. 
Teams Jade-Emily-Leonie en Fien-Finne-Enora eindigden daar al de 2e wedstrijd op rij op een 1e en 2e plaats in het allround klassement! 
Goed bezig en proficiat aan alle gymnasten, trainers en juryleden !

 

COMPETITIE TTM

Na een lange voorbereiding werd het wedstrijdseizoen voor de meisjes van de competitiegroep TTM afgetrapt tijdens de eerste Gymfed wedstrijd in Leopoldsburg op 24 en 25 februari. De 14 gymnasten in totaal nemen deel aan deze verschillende categorieën: recrea 9 jaar (2) - recrea 10 jaar (3) - recrea 11 jaar (2) - recrea 12 jaar (3).  Daarnaast nemen 2 gymnasten deel aan de categorie 13-14 jaar opgelegd werk, 1 aan 13 jaar vrij werk en 1 aan 15-16 jaar vrij werk.
De meisjes zetten stuk voor stuk mooie prestaties neer. Dikke proficiat en bedankt aan juryleden en trainers!

Nieuwsbrief gemist? 

Zorg zeker dat je ingeschreven bent op onze mailinglijst.