Inschrijven voor het nieuwe seizoen voor leden kan vanaf 19/8/2024 (18u45).  Leden ontvangen dan per email de link naar het inschrijvingsformulier via het mailadres dat doorgegeven werd als contactadres.  Indien er tijdens het seizoen een aanpassing geweest is in dit  mailadres , gelieve dit dan zeker door te geven.  Check zeker ook de spam / ongewenste mail map.

Aandachtspunten bij herinschrijving:

• Indien u geen mail ontvangen heeft op 20 augustus, gelieve dan uw spambox of uw mailadres op het werk na te kijken
  • Stuur ons een bericht via info@turnkringalken.be indien u effectief geen mail ontvangen heeft
  • Geef ook altijd wijzigingen van mailadressen door zodat we de nodige aanpassingen in onze bestanden kunnen doen
  • Kinderen van hetzelfde gezin (broer of zus van een bestaand lid) die willen starten mogen ook inschrijven, vul hiervoor een tweede maal het inschrijvingsformulier in zodat hun plaats gereserveerd wordt en we direct alle gegevens hebben.
  • Per discipline kan er voorlopig maar voor 1 lesgroep worden ingeschreven. Mocht u voor meerdere momenten willen inschrijven kies dan uw voorkeursmoment bij de inschrijvingen en geef het andere moment aan in het vak ‘opmerkingen’.

Niet-leden kunnen inschrijven via de website vanaf 26 augustus 2024. Er wordt een controle gedaan op het lidmaatschap voor alle inschrijvingen voor 26/8. Het heeft dus geen zin om de mail aan de leden te forwarden naar niet-leden.

EINDE SEIZOEN 23-24

Terwijl we nog nagenieten van de fijne editie van onze turn-fun- en demodag nadert voor onze basisgymgroepen het einde van het seizoen.  Check zeker even de kalender om te weten wanneer de laatste les voor jouw kind doorgaat.

AANKOOP NIEUW MATERIAAL

Als club blijven we investeren in materiaal. In april werd onze gloednieuwe evenwichtsbalk van Gymnova geleverd.
Ook konden we (van een club die haar werking stopt) een fasttrack in zeer goede staat op de kop tikken. Meer gymnasten kunnen nu tegelijkertijd gebruik maken van deze toestellen.

COMPETITIE ACROGYM

Het wedstrijdseizoen van de acrogymnasten is in volle gang. Een aantal teams streden intussen reeds voor hun provinciale titel met uitstekende resultaten:

Categorie C10-18 jaar duo: Jorre-Zita: Limburgs kampioen
Categorie C10-16 jaar duo: Tess-Alija: Limburgs kampioen en Noémie-Liene: zilveren medaille Limburgs kampioenschap

Categorie C10-18 jaar trio: Ina-Olivia-Saar: bronzen medaille Limburgs kampioenschap

Categorie B11-17 jaar trio: Marie-Lore-Hanne: zilveren medaille Limburgs kampioenschap

Categorie C10-19+ jaar duo: Lien-Lotte: zilveren medaille Limburgs kampioenschap

Alle teams wisten zich te selecteren voor het Vlaams kampioenschap (op 11/5/24)! Team Marie-Lore-Hanne deed het uitstekend op het Vlaams kampioenschap en behaalde de selectie voor het Belgisch kampioenschap op 18 mei.
Ook op het Vlaams kampioenschap werden er schitterende resultaten neergezet. Maar liefst 3 teams kroonden zich tot Vlaams kampioen: Jorre - Zita, Tess-Alija en Ina-Olivia-Saar!
Team Lien-Lotte behaalden een bronzen medaille en ook team Noémie en Liene behaalden een mooie 5 plaats! Voor team Hanne-Lore en Alexis ging het even mis maar zij wisten zich goed te herpakken.
In de categorie recrea combined 9-15 jaar groep worden er geen provinciale titels georganiseerd en is er geen Vlaams kampioenschap.
Teams Jade-Emily-Leonie en Fien-Finne-Enora eindigden daar iedere wedstrijd op rij op een 1e en 2e plaats in het allround klassement!

Proficiat aan alle gymnasten maar zeker ook aan de trainers die mee voor deze resultaten gezorgd hebben!

COMPETITIE TTM

Na een lange voorbereiding werd het wedstrijdseizoen voor de meisjes van de competitiegroep TTM afgetrapt tijdens de eerste Gymfed wedstrijd in Leopoldsburg op 24 en 25 februari. De in totaal 14 gymnasten nemen deel aan deze verschillende categorieën en behaalden hierin volgende resultaten:
recrea 9 jaar (2 gymn): goud en zilver - recrea 10 jaar (3 gymn): 3x goud - recrea 11 jaar (2 gymn): 2x goud - recrea 12 jaar (3 gymn): 3x goud.  Daarnaast nemen 2 gymnasten deel aan de categorie 13-14 jaar opgelegd werk: 3x goud en 1x brons, 1 gymnast aan 13 jaar vrij werk: 3x goud en 1x brons en 1 gymnasten zien we aan het werk in de categorie 15-16 jaar vrij werk: 2x goud en 1x zilver.
De meisjes zetten stuk voor stuk prachtige prestaties neer! Dikke proficiat aan de deelnemers en bedankt aan juryleden en trainers!